Tjäna pengar till klassen eller laget - smart & enkelt koncept

Affärsidé

Att genom en effektiv organisation kunna erbjuda skolklasser och föreningar marknadens vassaste erbjudanden för att tjäna pengar genom försäljning.


Vi skapar inkomster för er klass eller förening!

SäljDirekt startades år 2010 och är en del av Tulpankungen-familjen, som grundades våren 2001. Företaget ägs och drivs av hängivna människor med stor erfarenhet av försäljning till skolklasser och lag. Vårt mål är att hjälpa er klass eller förening att tjäna pengar med minsta möjliga arbetsinsats. Detta görs möjligt genom försäljning av välkända, högkvalitativa, väl efterfrågade och prisvärda produkter.

Ledord som genomsyrar all vår verksamhet är lyhördhet, enkelhet, omtanke och glädje. ”En kund är en vän” är ett annat sätt att sammanfatta vår filosofi. Vi är en effektiv organisation med raka rör. Vi är snabba och flexibla och jobbar stenhårt för att er klass eller förening enkelt ska tjäna pengar till er klassresa, cup eller annat äventyr ni ska iväg på.


SäljDirekts fyra hörnstenar:

  • Hög provision
  • Konkurrenskraftigt pris
  • Hög kvalité
  • Smidigt & enkelt

Genom skapandet av vår kostnadseffektiva organisation, som vilar på en väl utvecklad teknisk plattform, visar vi att vi tar vår roll som branschens prispressare på allvar.


Se våra bästa erbjudanden för att tjäna pengar till klasskassan
Klicka här för att läsa hur det går till att tjäna pengar till föreningen
Läs mer om att sälja blommor med Tulpankungen